Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το 1/3 των Νεοζηλανδών πιστεύει στα UFO


Το 1/3 των Νεοζηλανδών πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη, ενώ η πλεοψηφία τους πιστεύει στις ψυχικές δυνάμεις.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε 1000 κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας.

Το 33% περίπου εξ’αυτών, στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι «η Γη έχει δεχθεί επισκέψεις από UFO από άλλου πλανήτες;», απάντησε θετικά, ότι δηλαδή εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη.

Ο Graeme Opie, ερευνητής της ομάδας UFOcus New Zealand Research Network, είπε: Σύμφωνα με τις αναφορές, ο αριθμός των Αμερικάνων που πιστεύουν στους εξωγήινους και την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες είναι αρκετά υψηλός, γι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και εμείς εδώ πιστεύουμε στα UFO».

Οι αναφορές και οι μαρτυρίες στη Νέα Ζηλανδία σχετικά με εμφανίσεις Αγνώστης Ταυυότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων καθώς και άλλων παράξενων φαινομένων αυξάνονται συνεχώς και αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες ένα σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας ενασχόλησης των UFO και των εξωγήινων.

Επίσης, το 55% των ίδιων ερωτηθέντων πιστεύει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν- και ενδεχομένως χρησιμοποιούν- ψυχικές δυνάμεις.

Ακόμη, έξι στους δέκα (72% γυναίκες και 52% άνδρες) πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού ή κάποιου γενικότερου πνεύματος.

Οχτώ στους δέκα πιστεύουν ότι ο Ιησούς ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο που έζησε πριν από 2000 χρόνια, ενώ το 57% πιστεύει στη  ζωή μετά το θάνατο.

Τέλος, 1/4 πιστεύει ότι η αστρολογία μπορεί να προβλέψει το μέλλον των ανθρώπων.


πηγή:  http://www.weirdnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου