Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αστυνομικός βιντεοσκοπεί ΑΤΙΑ στον νυχτερινό ουρανό του Τέξας

Ο Bell County, αρχηγός της αστυνομίας στο Τέξας  εντόπισε ενα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να λάμπει στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας στάσης ρουτίνας το βράδυ της Τετάρτης στις 19.54 μ.μ.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, επίσης αναφέρει ότι είδε ένα φωτεινό, αντικείμενο με ουρά στον ουρανό πάνω από τμήματα της Οκλαχόμα και του Τέξας χθες το βράδυ που  "πιθανότατα" να  ήταν ένας μετεωρίτης.  Εκθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν το αντικείμενο από τον Βορρά ως πόλη της Οκλαχόμα και νότια μέχρι το Χιούστον έκαναν εκατοντάδες τηλεφωνήματα στην αστυνομία για μια πύρινη σφαίρα που έλαμψε στον ουρανό περίπου 20:00 χθες το βράδυ.


Ο Εκπρόσωπος της FAA ανέφερε ότι γνώριζαν ότι δεν ήταν αεροπλάνο και οι πιλότοι εξέπεμψαν σήμα ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, για να αναφέρουν την μυστήρια παρατήρηση του αντικείμενου από πολλή μακριά.


Ο Bell County,  αρχηγός της αστυνομίας του Hess εντόπισε το αντικείμενο να λάμπει στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας στάση της κυκλοφορίας το βράδυ της Τετάρτης στις 19.54 μ.μ.


 Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μια διπλή έκρηξη όταν το φως διέσχιζε τον ουρανό, μεταξύ  Χιούστον και Οκλαχόμα Σίτι. Οι εμπειρογνώμονες της αεροπορίας έχουν αποκλειστεί να ήταν ένας μεγάλος μετεωρίτης που ήταν υπεύθυνο για το γεγονός, αλλά δεν είναι 100 τοις εκατό βέβαιοι.

"Δεδομένου ότι εντοπίστηκε από μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε τόσα χιλιόμετρα καθιστά πιθανό ότι το φαινόμενο ήταν ένας μετεωρίτης ή ένα κομμάτι από διαστημικά σκουπίδια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ένας μετεωρίτης" .ανέφερε ο  Lynn Lunsfor της FAA


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου