Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Καταλληλότερος» ο Ομπάμα για την αντιμετώπιση των... εξωγήινων


Το 65% των Αμερικανών πολιτών κρίνει ως καταλληλότερο τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα σε σχέση με τον αντίπαλό του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Μιτ Ρόμνεϊ για να αντιμετωπίσει μια πιθανή εισβολή... εξωγήινων.

Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα «θριάμβευσε» έναντι του Ρόμνεϊ σε όλο το φάσμα των ερωτηθέντων, κερδίζοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας στις γυναίκες (ποσοστό 68%), στους άντρες (61%) και στις ηλικίες 18-64 (68%). Το υψηλότερο ποσοστό για τον Ρόμνεϊ ήταν στην κατηγορία των ηλικιωμένων, όπου οι απαντήσεις μοιράστηκαν κατά 50% μεταξύ του ίδιου και του Ομπάμα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα των επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του National Geographic Channel, που διεξήχθη σε μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού, περισσότεροι από 80.000.000 Αμερικανοί πολίτες - πάνω από το 1/3 του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ δηλαδή - απάντησαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, διαστημόπλοιων και τεχνολογιών πέραν της ανθρώπινης λογικής.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μόλις το 2% απάντησε πως θα εξαπέλυε επίθεση σε εξωγήινο, στην περίπτωση που τον έβλεπε μπροστά του.

Το 80% των Αμερικανών δηλώνουν μάλιστα σίγουροι πως ο Λευκός Οίκος έχει καλύψει επισκέψεις εξωγήινων στη γη, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ενώ το 10% πιστεύει ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του έχει δει UFO στον ουρανό.


«Θέλαμε να πάρουμε μια ιδέα για το πώς βλέπουν οι Αμερικανοί τα UFO, τι πιστεύει ο κόσμος και αν η μαζική κουλτούρα επηρεάζει - και σε ποιο βαθμό - την κοινή γνώμη», δήλωσε ο Μπραντ Ντάνσερ, αντιπρόεδρος έρευνας και ψηφιακών μέσων του National Geographic, που διεξήγαγε την έρευνα για τη νέα σειρά «Chasing UFOs».




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου