Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μέρη που συχνάζουν οι εξωγήινοι!


Καθώς το βιβλίο της Αννι Τζέικομπσον για την διάσημη Περιοχή 51 βγαίνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε ποια μέρη προτιμούν περισσότερο οι εξωγήινοι για να κάνουν τις guest εμφανίσεις τους!


Wycliffe Well, Αυστραλία

Πρόκειται για το μέρος όπου κάθε νύχτα τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα κάνουν περιπολίες στον έναστρο ουρανό.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μη δεις έστω και ένα κάθε νύχτα, εξάλλου αυτό υποστηρίζει και το επίσημο site της πόλης!

Η παρατήρηση των UFO στο Wycliff Well ξεκίνησε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τότε που πιθανολογείται ότι για πρώτη φορά μας ανακάλυψαν οι άλλοι κάτοικοι του Σύμπαντος…




Warminster, Ηνωμένο Βασίλειο

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το μέρος; Κατ’ αρχάς και μόνο το ότι στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται το περίφημο Στόουνχετζ το καθιστά άξιο προσοχής.

Στην μικρή πόλη του Γουάρμινστερ, οι κάτοικοι συγκεντρώνονται στο λόφο του Κραντλ μπας και πιάσουν ένα σήμα από τα διαστημόπλοια των εξωγήινων.

Σε αντίθεση όμως με το Wycliffe Well, εδώ οι εξωγήινοι δεν κάνουν και πολύ έντονή την παρουσία τους είναι διακριτικοί και φυσικά φυλάγονται από τα περίεργα γήινα πλασματάκια που συνέχεια θέλουν να τους “παίρνουν μάτι”!



Sam Clemente, Χιλή

Εδώ βρίσκεται το διάσημο μονοπάτι των UFO. Το 2008, οι κάτοικοι της Κεντρικής Χιλής είδαν  τόσα πολλά ATIA που αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μονοπάτι 30 χιλιομέτρων ανάμεσα στις Άνδεις, μέχρι την κοιλάδα όπου οι εξωγήινοι προσγειώνουν τα διαστημόπλοια τους.

Η περιοχή είναι πόλος έλξης τόσο των τουριστών όσο και των ανθρώπων που ψάχνουν μανιωδώς για αποδείξεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.



Mexico City, Μεξικό

Εδώ η περίπτωση αφορά κάτι πιο κινηματογραφικό. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 11 Ιουλίου 1991, συνέβη μια ολική έκλειψη Ηλίου πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, η οποία “μετακόμισε” πάνω από την πόλη του Μεξικό.

Και αν αυτό σας θυμίζει λίγο… “Heroes”, την γνωστή αμερικανική σειρά, τότε να σας πούμε ότι οι κάτοικοι δεν απέκτησαν ιδιότητες αλλά είδαν με τα μάτια τους μια μαζική επιδρομή UFO μέχρι να ξαναεμφανιστεί ο Ήλιος.

Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας πήρε φωτιά και οι αναφορές για UFO έπεφταν βροχή.



Stephenville, Τέξας

Τον Ιανουάριο του 2008, ένα αθόρυβο αντικείμενο πέταξε πολύ χαμηλά πάνω από το έδαφος της πόλης του Τέξας, το οποίο όμως κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η τοπική εφημερίδα , όπου ανέφερε επιπλέον ότι είχε πολύ έντοντα φώτα. Η ιστορία μάλιστα αναφέρθηκε και στο σόου του Λάρι Κινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου