Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο Μαύρος Ιππότης του Διαστήματος!


Το μυστήριο συνεχίζεται από το 1958...
   
Η ιστορία του ξακουστού "Μαύρου Ιππότη" όπως τον είχαν τότε ονομάσει, εξακολουθεί να διχάζει διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, και συγγραφείς στο κατά πόσο είναι αλήθεια ή ψέμα.

Σίγουρα θα έχετε ξανακούσει για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Για Αγνώστου Ταυτότητας Διαστημικούς Δορυφόρους όμως; Ε, λοιπόν σήμερα θα ακούσετε ή καλύτερα θα διαβάσετε για τον πρώτο δορυφόρο του είδους, τον μυστηριώδη "Μαύρο Ιππότη".

Στις 26 Νοεμβρίου του1958 ένα χρόνο μετά την αποστολή του Ρωσικού δορυφόρου Sputnik I, Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ιταλοί αστρονόμοι αρχίζουν και λαμβάνουν σήματα με άγνωστο κωδικό από ένα άγνωστο δορυφόρο. Τα σήματα αυτά γίνονται κυρίως αντιληπτά από την Ιταλία. Μετά από έρευνες, τα ραντάρ ανακάλυψαν πως προέρχονταν από ένα αγνώστου ταυτότητας διαστημικό δορυφόρο, χρώματος μαύρου, που εντοπίστηκε να περιφέρεται κοντά στη γη. Το μέγεθος του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από οτιδήποτε θα μπορούσαν οι επιστήμονες να εκτοξεύσουν τότε στο διάστημα.

Η παρουσία του συγκεκριμένου δορυφόρου κράτησε για αρκετό χρόνο και συνέχιζε να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα προς την γη. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όπως εμφανίστηκε, ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται.

Αρκετοί, θεωρούν πως γενικά στο όλο ζήτημα, υπάρχει μυστικισμός και πως καμία κυβέρνηση δεν έχει προβεί επίσημα σε δηλώσεις και εξηγήσεις για τον "μαύρο ιππότη". Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς, ο "Μαύρος δορυφόρος" ήταν ένα διαστημικό σκάφος, το οποίο εγκαταλείφθηκε πολύ κοντά στη γη, από κάποιο γιγαντιαίο διαστημικό σκάφος πριν εκατοντάδες χρόνια και ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινο έργο. Συμπληρώνουν επίσης ότι στον δορυφόρο πρέπει να κρύβονταν πολύτιμα στοιχεία που αφορούσαν την γη και ίσως έχουν μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα. Συνεχίζουν ακόμη παραπέρα και δηλώνουν πως, η "συνωμοσία σιωπής" που υπάρχει, από τις κυβερνήσεις αποδεικνύει ότι αν ερευνηθεί ο "μαύρος ιππότης" ίσως οι ανακαλύψεις που θα βγουν στην επιφάνεια επηρεάσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Κάποιες  λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν για τον "Μαύρο δορυφόρο" λένε ότι το μέγεθος του ήταν περίπου 10 μέτρα μήκος και 15 τόνους βάρος, η τροχιά που ακολουθούσε ήταν σε μεγάλη απόσταση από την γη, πολύ πιο πάνω από το γήινο δορυφορικό δίκτυο, γύρω από τους πόλους της γης. Το μαγνητικό πεδίο της γης μάλλον δεν επηρέαζε την τροχιά του, και εκινείτο αντίστροφα από τους γήινους δορυφόρους.

Τον δορυφόρο έχουν δει επίσης και αρκετοί αστροναύτες ανάμεσα τους και ο αστροναύτης Gordon Cooper, οι οποίοι έχουν τραβήξει και φωτογραφίες. Το 1960 το σοβιετικό σκάφος Voshkod I, ενώ χρειαζόταν ακόμη τέσσερις ημέρες για να επιστρέψει στην γη μετά τον εντοπισμό του "μαύρου δορυφόρου" αναγκάστηκε να επιστρέψει άμεσα πίσω.

Αν θεωρήσουμε πως οι φωτογραφίες που τον παρουσιάζουν είναι αυθεντικές, τότε δεν τίθεται το ερώτημα αν υπήρξε αλλά την προέλευση και ταυτότητα του.

Το ερώτημα παρόλα αυτά παραμένει. Τι ήταν τελικά ο "Μαύρος Ιππότης; Ήταν ένας διαστημικός κατασκοπευτικός δορυφόρος "ξεχασμένος" από μία εξωγήινη φυλή; ή μήπως ήταν ένας μυστικός δορυφόρος των Η.Π.Α.;



The Truth Is Out There...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου